Company 2014 Annual Dinner - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, January 28, 2015

Company 2014 Annual Dinner

Assalamualaikum

Tiap2 tahun company tempat aku kerja ni aku buat Annual Dinner untuk meraihkan semua staffnya. Dan tiap tahun juga ianya di adakan di Kuala Lumpur. So semua staff dari seluruh cawangan di Malaysia akan berkumpul bersama2 malam tu. 
HQ company tempat aku kerja ni lokasinya di Jalan Sultan Ismail ... depan jek dengan bangunan HSBC tu. So lokasi Annual Dinner kami pun dibuat di hotel yang ada di sekitar Bukit Bintang tu jak.
Tahun ni Annual Dinner company di adakan JW Marriot Hotel. 

Aku tiap2 tahun pegi. Company tanggung kos sepenuhnya, tiket, penginapan, makan, tambang teksi ... siapa yang nak lepaskan peluang kan. Tinggal lagi sediakan ongkos untuk shopping. Area Bukit Bintang ni sarat dengan pusat membeli belah, kena tahan nafsu gitu. 

9hb Jan tarikh dinner tu. Aku dan ofismate extend semalam sebab nak shopping katanya. 3 hari 2 malam di KL cukuplah. Lama2 stay rasanya boleh pokai. Hehe ...
Ok lah ... nanti aku sambung cerita dinner ni lagi. Ni gambar sekeping untuk hiasan post semata2. 




10 comments:

  1. bestnya kalau company tanggung semua..simpan duit untuk shopping jelah kan mia..

    ReplyDelete
  2. Wah mia dtg KL x bgtau ek, tidak boleh jumpa. Syoknya semua company tanggung. Mesti ambik peluang company dah bg free kan ;)

    ReplyDelete
  3. Hero-hero dgn anak dara kena tinggallah ye Mia
    Tapi rugi kalau tak pergi sebab semua company dah bayarkan.

    ReplyDelete
  4. Best.. cuma sediakan duit untuk shopping je.. ;)

    ReplyDelete
  5. waaa..best tu mia..bab shopping tu yang nda bulih tahan..hehe..

    ReplyDelete
  6. wahhh..manyak untung..semuanya ditanggung..

    ReplyDelete
  7. Mmg tak boleh dilepaskan tu kalau dah semua free...

    Baru nak bayangkan Mia pakai dress cekak pinggang tau haha....apa temanya mia dinner mlm tu.

    ReplyDelete
  8. wah macam-macam baju ada. baju kadazan ka tu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!